搞笑啦做艾很黄过程动态图第99期 火车大学生少妇笔 活 ,零度战姬全彩本子 口袋妖怪莎莉娜h本子 搞笑趣图 赞一把

发布日期:2021年12月02日

Transport en Logistiek

Transport en logistiek

De transport en logistieke sector is altijd in beweging. Technologie en innovatie zijn essentieel voor wie zijn toegevoegde waarde wil vergroten. En voor iedereen die veilig en efficiënt de weg op wil. Dat is waar de sector Transport en Logistiek aan bijdraagt. Hier vind je alles om de veiligheid van je wagenpark, lading en mensen op de weg te vergroten. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen we oplossingen die dat mogelijk maken. Imbema beschikt over een eigen R&D afdeling waar producten worden ontwikkeld, geassembleerd en getest.

Op deze pagina:

Catalogi en
prijslijsten

Bekijk onze producten
搞笑啦做艾很黄过程动态图第99期 火车大学生少妇笔 活 ,零度战姬全彩本子 口袋妖怪莎莉娜h本子 搞笑趣图 赞一把

Bekijk het aanbod van Imbema in onze catalogus. In de categorie voertuigtechniek vind je alles wat je nodig hebt om de veiligheid van je wagenpark, lading en mensen op de weg te vergroten.

Bekijk onze eigen merken

Onder het Rhiwa merk leveren wij onze zelf ontwikkelde producten voor de carrosserie en bestelwagens. Onder SBS Security & Monitoring Solutions ontwikkelen wij producten die de veiligheid van transport en lading vergroten.

 
Logo SBS
Onzediensten

Repareren

In ons servicecenter werken wij continu aan de ontwikkeling en verbetering van onze SBS sloten. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze sloten, meld deze dan aan voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat je slot zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Assembleren

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Of wil je een product geassembleerd aangeleverd krijgen? Dat kan! Steeds vaker kiezen bedrijven voor de expertise van ons servicecenter als verlengstuk van hun eigen werkplaats, door delen van de productie uit te besteden.

Certificeren

Wij hebben alle faciliteiten beschikbaar om je opbouw samen met een certificerende instantie zoals TUV of ESTL genormeerd te laten testen. Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van de laatste veiligheidseisen waaraan je opbouw moet voldoen om de keuring glansrijk te doorstaan. Na de keuring ontvang je een certificaat met bijbehorend testrapport.

Kwaliteitscontrole

Wij zijn continue bezig de kwaliteit van onze producten te bewaken. Zo hebben wij een zoutnevelinstallatie, waarmee wij onze producten op corrosiebestendigheid testen. Met onze multifunctionele trek- en drukbank testen wij onze producten op sterkte. De testen worden uitgevoerd bij de ingangscontroles van elke nieuwe levering.

It’steamwork
搞笑啦做艾很黄过程动态图第99期 火车大学生少妇笔 活 ,零度战姬全彩本子 口袋妖怪莎莉娜h本子 搞笑趣图 赞一把
Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Specialist ladingzekering
Koert Le-Pair

Koert Le-Pair

Specialist carrosserietechniek
Dirk Straatman

Dirk Straatman

Specialist voertuigbeveiliging
Frits Hofma

Frits Hofma

Specialist voertuigbeveiliging
Jeroen Rovers

Jeroen Rovers

Specialist bestelwagentechniek
Karel Straatman

Karel Straatman

Specialist ladingbescherming
Marc Vermeiren

Marc Vermeiren

Specialist carrosserietechniek BE
Manu Soleme

Manu Soleme

Specialist carrosserietechniek BE
Maarten van der Burg

Maarten van der Burg

Sales Support Carrosserietechniek
Raymond Boer

Raymond Boer

Sales Support BWT
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App+31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier
Scroll naar bovenzijde